lauantai 28. syyskuuta 2013

Autumn evenings

Tänään dinnerinä sitten tehtiin ite burgereita. Oon edelleen täynnä, omnomnom :)
Siitä sit lähdin rauhallista iltaa viettään, kuulokkeet korvilla täysillä suomalaista musaa, kävellen taas vaihteeks Maximaan tarkotuksena ostaa jotkut hansikkaat, koska täällä päivät ja varsinkin aamut on jo niin kylmiä.

Taas tarttu mukaan vähän heräteostoksiakin, yllätys. Tykkäilin hirveesti tosta eväsrasiasta.
Toi aloevera juoma näytti niin epäilyttävältä, että ajattelin maistaa! 


Menin sit nauttimaan kahvia Mamasiin ja mun harmiks mun lempparimyyjä ei ollu paikalla. Eikä edes se toinen tuttu myyjä. Vaan kaks jotain varmaan mua nuorempia tyttöjä, jotka eivät puhuneet enkkua.
On muute jännä tääl, että jos et puhu liettuaa niin noi on aina antamas sulle kahvin mukaan. Nytkin ne oli laittamas kahvin pahvimukiin, mut viitoin, että juon täällä. 

Siinä sit kun yritin rauhassa kahviani juoda niin likat kyttäs koko ajan ja naureskelivat jotain. Ongelmia?! 
Sit mulla oli hauskaa, kun ne alko vahtaan jotain jätkää siinä ja oikein nojailivat tiskille. Haha. 

Kun lähdin käveleen takas päin, nautin ihan mielettömästi siitä, miten pimeetä jo oli! Katuvalot vaan loisti :) Oli jotenkin tosi rauhallinen fiilis taas. 


Yritän nyt huomisen viel sinnitellä läpi, toivotaan, että poika olis edes pikkasen paremmalla tuulella, kun tänään. Sit saankin olla rauhassa kolme päivää, mahtavaa! Kaupunki kutsuu!

Alina



2 kommenttia:

  1. Toi rasia on tosi hieno :D Kerro sit miltä toi hämärä juoma maistuu, näyttää kohtalokkaalta. Jaksamisia hirviöpennun kans o/

    -monniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niitä oli toinenkin samantyylinen, pitää ostaa sekin! :D Kerron sit ja tuon sullekin sitä, oli sitten hyvää tai ei ;D Yritän jaksaa, eiköhän nyt pärjäillä, kun on neuvot kuunneltu :)

      Poista