keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Day 17

Kolmas vapaapäivä ja huomenna paluu arkeen.
Mulla ei oikein ollu mitään suunnitelmia täks päiväks, joten aamulla (silloin 10 jälkeen ku jaksoin raahautua huoneestani ulos) lähdin ekana postiin ja matkalle lähti kasa kortteja ja paketti Suomeen.
Ilmotelkaa kotoo sit, ku saatte paketin. Veikkaisin perjantaita.

Siitä sit lähdin Maximan viereiselle torille katteleen ja jotain sieltä tarttu mukaankin. Tästä sit vieläkin täydessä unessa laahustin Mamasiin aamukahville miettien samalla mitä tekis.
Ajattelin, että olisin menny Megaan, mut sit päätin, että en jaksa nyt kävellä sinne.

Niinpä raahauduin vaan tien toiselle puolelle ja hyppäsin sopivasti paikalle tulevaan bussiin ja suunnistiin kaupunkiin. Harmitti, kun en ottanu kameraa mukaan, nyt kun päätin vaihtaa reittiä ja kiertää vanhan kaupungin, että näkisin Kaunasin linnan.
Täs sit jotain kuvia puhelimella.





Kiersin sit jonkun puiston läpi ja nättejä maisemia oli kyl :)
Siitä vanhan kaupungin läpi ku kulki ni tuli poikettuu paris kaupas ja ostettua tuliaisia kotiin. Jatkoin matkaa Akropolisiin ja ihme kyllä sieltä ei tarttunu mitään mukaan. Haahuilin vaan siellä pitkin poikin, kunnes kyllästyin ja lähin kahville kävelykadulle. 


Sit lähinkin kotiin ja kello on vasta ton verran... Mitä sitä keksis? No, täl hetkel ainaki hengailen hyvässä ja kylmässä seurassa!



Alina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti