sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Days 27 & 28

Hmm. Paha kirjottaa eilisestä, koska en oikeesti muista mitä tehtiin.
Tais olla siis melko normaali päivä, herätin pojan aamulla, siivoilin, vaihdoin lakanoit... K ja E lähti töihin siinä puoli 3 aikoihin vasta.
Sit me pojan kans lähdettii ulos muutamaks tunniks ja loppuilta varmaa sit menny vaa hengailles.

----

Tänään on ollu kiva päivä. D heräili ihan itekseen, joten ei aamukiukutteluja (niinku ei viimeseen 4 päivään muutenkaan). Se jopa oli valmiina jo heti pukemaan, syömään aamupalaan ja pesemään hampaat. Tainnu nukkua oikeesti hyvin.
Sitten tosin siinä leikkien ohessa ääni alko sen verran paljon nousemaan, että lähdettiin ulos ennen kun vanhemmat herää liian kiukkusina. 

Siellä me kulutettiin leikkikentällä aikaa joku kaks tuntia ja tultiin syömään lounas. 
Lounaan jälkeen lähdettiin uudestaan ulos, että K saa järjestettyä D:n lelut uusiks ilman, että se huomaa. 

Leikkikentällä oli joku tyttö, kenen kans poitsu sit leikki koko ajan ja voi kauhee millä karjasulla "I WANT HOME" -tuli, kun tyttökin lähti kotiin päin. Pojan onneks kuljettiin melkeinpä yhtä matkaa kotiin ja K:lle poika sit sanokin, että olis halunnu tuoda tytön kotiin. :)

K ja D lähti jonnekin, joten olin off jo sit siinä puol 3 jälkeen. Lähin takas ulos, totta kai. 


Näin lämpösel ilmalla en laittanu ees takkia, pelkkä jaskadanielsin paita riitti hyvin ja silti oli aivan liian kuuma. En tajuu miten ihmiset pysty olee tyyliin talvitakit päällä ja mua katottiin oudosti, kun nautin melkein kesästä, mut hei I'm from Finland. 


Maximaan päin kun kulkee pientä oikoreittiä pitkin niin siel on aina lauma puluja, jotka ei sit väistä mihinkään. Saa melkein astua päälle eikä ne siltikään tajua liikkua pois alta.


Päivän paras hetki, kun pääsee juomaan kahvit ja kirjottaan päivän tapahtumat ylös.
Muistan, kun alkuvaiheessa haukuin tota Mamasin kahvia, että se ei oo oikeeta kahvia, mut nykysin tykkään siitä ihan hirveesti ja se maistuu paljon paremmalta, kun ite keitetty kahvi :D
Tai sit se johtuu siitä, kun aina ootan koko päivän, että pääsen viettään rauhallista iltaa kahvin äärellä.


En oo tainnu mainitakaan näiden Happy -hamsterista. Ite en oo ikinä pahemmin välittäny noista, mut toi on kyl aivan huipputapaus. Hyvin viihdyttävä herra, varsinkin, kun ei anna sille helpolla ruokaa, vaan laittaa sen tekee oikeesti töitä sen eteen :D 
Yritin ottaa varmaan parikymmentä kuvaa, ennen kun täs viimeses se on suunnilleen paikallaan.


Tää päivä on ollu erittäin mukava ja huominenkin tulee oleen helppo, koska K ja E on molemmat kotona. Sit mulla onkin ti-to vapaa ja sen jälkeen neljä työpäivää jäljellä. Vähiin käy. :)

Alina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti